Hoe werkt het

Een website op maat laten bouwen.
Hoe werkt dat?

Je bent bij mij van harte welkom als je een website op maat wilt, en dan vooral een website die ook dingen doet. Dat wil zeggen, méér dan een soort digitale folder met wat statische pagina's en een blog voor de actualiteit. Niet dat ik daar mijn neus voor op haal. Maar ik word er vooral blij van als je met lastige vragen komt, zodat ik een echte maatwerk website kan bouwen.

Een voorbeeld? Dat kan.

Het modellenbureau Zaza Casting, bijvoorbeeld, wilde drie verschillende sites (voor kinderen, families en overige modellen) maar gekoppeld met één centrale database. Modellen kunnen zichzelf inschrijven en hun profiel wordt via een iDeal-betaling automatisch geactiveerd. Familieleden (ouders, kinderen, broer en zus, tweelingen), kunnen aan elkaar gekoppeld worden. En iedereen krijgt op zijn of haar verjaardag automatisch een mailtje met het verzoek eventueel hun gegevens te updaten en nieuwe foto's te plaatsen. Opdrachtgevers kunnen via hun eigen account modellen-profielen raadplegen en 'projecten' creëren, waarna Zaza via het systeem automatisch de modellen binnen zo'n project kan benaderen. En natuurlijk kan Zaza zelf de site onderhouden met een gebruiksvriendelijk content management systeem. Compleet maatwerk, in nauw overleg met het management van Zaza.

Zie voor meer voorbeelden ook mijn portfolio, waarin ik diverse projecten beschrijf.

Kan ik voor jou ook een website op maat bouwen?

Je hebt al een (vaag of concreet) idee van wat je ongeveer nodig hebt. Je weet wat de site in ieder geval moet doen - iets verkopen bijvoorbeeld - en je droomt ook al van wat er in de processen rond de site en binnen je bedrijf eventueel nog allemaal geautomatiseerd kan worden. Ben je inderdaad zover dat je weet dat je een website op maat wilt laten bouwen, neem dan contact met mij op en leg je ideeën en wensen aan mij voor. Ik zal je dan kritische vragen stellen, suggesties doen, meedenken en ook 'tegendenken' zodat we je project zo helder mogelijk krijgen. Vervolgens kan ik een heldere offerte maken, zodat je weet waar je aan toe bent, qua investering voor je website op maat. En vraag gerust ook een prijs bij andere leveranciers en maatwerk-sitebouwers. Met name in vergelijking met de 'professionele' webbureaus, met een bedrijfspand, verkopers en secretaresses, blijk ik vaak bijzonder aantrekkelijke tarieven te bieden. Zeker voor een maatwerk website.

Mijn sterke punten

Altijd lastig om van jezelf te zeggen, maar uit de feedback van mijn bestaande klanten, met wie ik vaak al vele jaren samen werk, blijkt het volgende:

  • maatwerk: er zijn honderden webdesigners, maar niet iedereen heeft de techniek voldoende onder de knie om vanuit een briefing een complete website op maat te bouwen;
  • bedrijfsprocessen optimaliseren - de processen van de website inbedden in het bedrijf, om jou zo veel mogelijk werk uit handen te nemen;
  • meedenken - jouw visie vertalen in een werkende site, uitgaand van een heldere workflow, en ook tijdens het proces steeds blijven overleggen en feedback geven.
  • Systemen koppelen - als het goed is, gaat jouw website veel informatie opleveren, over gedrag van je klanten, het succes (of falen) van specifieke producten, de populariteit van bepaalde pagina's. We brengen alles in kaart, zodat je steeds beter en efficiënter gaat werken.
  • doelgerichte maatwerk-sites bouwen - ik bouw jouw site met een doel: klanten aantrekken, je product of dienst verkopen, offerte-aanvragen stimuleren, een klanten-database generen, of zorgen dat mensen contact opnemen.

Over contact opnemen gesproken...

Denk je dat ik waarschijnlijk ook jouw online activiteiten kan ondersteunen met een website op maat? Neem direct contact op, dan heb je snel zekerheid over mijn meerwaarde voor jouw bedrijf.

Benjamin Verkleij Freelance Webdeveloper -designer

Met wie ga je samenwerken?

Ik ben geboren in Biddinghuizen in het jaar 1985 en woon nu in Harderwijk met mijn vrouw en twee jonge kinderen. Ik heb een kantoor aan huis, maar wel met een eigen ingang, voor de rust in het gezin. Mijn hobby's zijn hardlopen, fitness, mountainbiken en - hoe cliché het ook klinkt - mijn werk. Wat de website-ontwikkeling en webdesign betreft ben ik een pure autodidact. Sinds 2006 werk ik als ZZP'er, waarvan de laatste zes jaar fulltime.

Wie gingen je voor

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers van de laatste jaren

Wat klanten zeggen

"Wij zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Benjamin. Zie daarvoor het uiteindelijke resultaat van de website, dat hopelijk boekdelen spreekt. Deze werd bovendien geleverd met een (zelfs door ons te begrijpen) handleiding, waardoor we zelf foto's kunnen uploaden. Ontzettend handig! Benjamin denkt altijd mee, geen moeite is hem ooit teveel, we ervaren het contact als zeer plezierig!"
Paul Lelieveld

Paul Lelieveld

Paul Lelieveld Interiors
"Tegenwoordig komen de meeste klanten binnen via onze website, waar zodoende ook een sterke focus op ligt. Het is dan prettig om met iemand samen te werken die ook na de oplevering mee blijft denken en klaar staat tijdens de groei van het DidgeridooCentrum."
Niels de Lang

Niels de Lang

DidgeriooCentrum / Australian Treasures
"Ik werk graag samen met Benjamin. Hij denkt goed mee en weet m'n ideeën goed om te zetten in ontwerpen en werkende oplossingen. Belangrijk voor mij is dat ik ook op Benjamin kan rekenen voor de ondersteuning van de webwinkel en website, het is handig dat je op iemand kan terugvallen als je zelf niet heel technisch aangelegd bent."
Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska

Studio 5 Sterren

Wat kan ik voor je doen?

Webdesign

Soms maken grafisch ontwerpers een fantastisch website-design, dat echter volslagen nutteloos blijkt. Natuurlijk, technisch is veel mogelijk. Maar werkt het ook in de praktijk? Is de site lekker snel? Zitten de knoppen op logische plekken? Kan de site-eigenaar makkelijk dingen aanpassen? Omdat ik naast het webdesign ook zelf de websitebouw verzorg, kan ik rekening houden met alle praktische zaken die een site succesvol maken.

Websitebouw

Vanuit mijn woon/werkplek in Harderwijk bouw ik steeds vaker websites voor regionale ondernemingen. Ik verzorg de volledige technische uitvoering zelf met heel gangbare softwarepakketten, zodat iedereen met een béétje verstand van zaken mijn werk kan controleren en eventueel overnemen. Belangrijkste reden om mij in te schakelen: ik kan jouw site helemaal op maat maken én koppelen aan onder meer je klantbeheer en boekhouding.

Samenwerken?

Een website bouwen is één ding. Hem vullen en onderhouden is een tweede. In het ideale geval kun jij dit (groten)deels zelf verzorgen. Ik bouw de site namelijk zó dat je er zelfstandig mee kunt werken: je webwinkel vullen met producten, pagina's en afbeeldingen toevoegen, klanten vanuit de database een mailing sturen... Verder kan ik de hosting verzorgen en ben ik natuurlijk sowieso beschikbaar voor ondersteuning en optimalisatie.

En nu dan? Ik zou gewoon contact opnemen.

Als je verder zoekt, vind je misschien een nóg goedkopere webdesigner en een nóg betere sitebouwer. Misschien ook niet. Uit de voorbeelden hieronder kun je mijn niveau redelijk afleiden. Bel of mail me anders gewoon, dan weet je gauw genoeg of het klikt.

Recente artikelen

Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28