Onderhoudsabonnement

Een website laten bouwen is één ding, maar denk ook aan het onderhoud.
Met een onderhoudsabonnement ben je zeker van tijdige updates.

Website onderhoudsabonnement garandeert tijdige updates

Als je nieuwe website eenmaal online is, ben je nog niet klaar. Je moet de site ook bijhouden, door regelmatig nieuwe inhoud (content) toe te voegen en dor de site regelmatig te updaten. Met een onderhoudsabonnement ben je verzekerd van frequente updates.

Software updates zijn noodzakelijk

De software van je website veroudert. Enerzijds doordat producenten steeds nieuwe technieken ontwikkelen om de dingen nóg sneller efficiënter te doen en om nieuwe functies mogelijk te maken. En anderzijds omdat hackers steeds nieuwe technieken bedenken om in te breken op websites. Als ik je website beheer, ben je de eerste drie maanden sowieso onder de pannen. Gedurende deze garantieperiode krijg je gratis ondersteuning bij het beheer van je site en gebruik van het CMS. Ook zorg ik voor updates als die nodig zijn, en eventueel kan ik nog wat kleine wijzigingen doorvoeren als je tijdens het gebruik dingen ontdekt die anders moeten.

Onderhoudsabonnement houdt je website 'fris'

Na die standaard nazorgperiode kun je bij mij een onderhoudsabonnement afsluiten. Voor een vast maandelijks bedrag zorg ik dan dat je steeds de laatste versie van je software gebruikt. Ik voer beveiligingsupdates door, wijzig op verzoek beeld en tekst waar je zelf niet bij kunt en test of je site nog voldoet aan de veranderende eisen van de belangrijkste browsers (Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari). Ook ben ik dan beschikbaar als er iets mis is gegaan en er een back-up teruggeplaatst moet worden.

Altijd tot je dienst

In algemene zin blijf je met een website-onderhoudsabonnement een 'actieve klant'. Dat wil zeggen dat je altijd kunt blijven rekenen op support per telefoon of e-mail bij problemen of eventuele vragen over je site of het CMS.

Wat kost een onderhoudsabonnement?

De kosten hangen af van de complexiteit van je site. Hoe meer functies, des te meer werk er voor mij aan zit. Mocht je een onderhoudsabonnement voor je website overwegen, dan kan ik je al vóór de bouw - als onderdeel van mijn offerte - inzicht geven in de kosten voor zo'n abonnement.

Meer weten over onderhoud van je website?

Neem contact met mij op. In beantwoord graag je vragen.

Wat klanten zeggen

"Wij zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Benjamin. Zie daarvoor het uiteindelijke resultaat van de website, dat hopelijk boekdelen spreekt. Deze werd bovendien geleverd met een (zelfs door ons te begrijpen) handleiding, waardoor we zelf foto's kunnen uploaden. Ontzettend handig! Benjamin denkt altijd mee, geen moeite is hem ooit teveel, we ervaren het contact als zeer plezierig!"
Paul Lelieveld

Paul Lelieveld

Paul Lelieveld Interiors
"Tegenwoordig komen de meeste klanten binnen via onze website, waar zodoende ook een sterke focus op ligt. Het is dan prettig om met iemand samen te werken die ook na de oplevering mee blijft denken en klaar staat tijdens de groei van het DidgeridooCentrum."
Niels de Lang

Niels de Lang

DidgeriooCentrum / Australian Treasures
"Ik werk graag samen met Benjamin. Hij denkt goed mee en weet m'n ideeën goed om te zetten in ontwerpen en werkende oplossingen. Belangrijk voor mij is dat ik ook op Benjamin kan rekenen voor de ondersteuning van de webwinkel en website, het is handig dat je op iemand kan terugvallen als je zelf niet heel technisch aangelegd bent."
Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska

Studio 5 Sterren

Wie gingen je voor

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers van de laatste jaren

Benjamin Verkleij Freelance Webdeveloper -designer

Met wie ga je samenwerken?

Ik ben geboren in Biddinghuizen in het jaar 1985 en woon nu in Harderwijk met mijn vrouw en twee jonge kinderen. Ik heb een kantoor aan huis, maar wel met een eigen ingang, voor de rust in het gezin. Mijn hobby's zijn hardlopen, fitness, mountainbiken en - hoe cliché het ook klinkt - mijn werk. Wat de website-ontwikkeling en webdesign betreft ben ik een pure autodidact. Sinds 2006 werk ik als ZZP'er, waarvan de laatste zes jaar fulltime.

Wat kan ik voor je doen?

Webdesign

Soms maken grafisch ontwerpers een fantastisch website-design, dat echter volslagen nutteloos blijkt. Natuurlijk, technisch is veel mogelijk. Maar werkt het ook in de praktijk? Is de site lekker snel? Zitten de knoppen op logische plekken? Kan de site-eigenaar makkelijk dingen aanpassen? Omdat ik naast het webdesign ook zelf de websitebouw verzorg, kan ik rekening houden met alle praktische zaken die een site succesvol maken.

Websitebouw

Vanuit mijn woon/werkplek in Harderwijk bouw ik steeds vaker websites voor regionale ondernemingen. Ik verzorg de volledige technische uitvoering zelf met heel gangbare softwarepakketten, zodat iedereen met een béétje verstand van zaken mijn werk kan controleren en eventueel overnemen. Belangrijkste reden om mij in te schakelen: ik kan jouw site helemaal op maat maken én koppelen aan onder meer je klantbeheer en boekhouding.

Samenwerken?

Een website bouwen is één ding. Hem vullen en onderhouden is een tweede. In het ideale geval kun jij dit (groten)deels zelf verzorgen. Ik bouw de site namelijk zó dat je er zelfstandig mee kunt werken: je webwinkel vullen met producten, pagina's en afbeeldingen toevoegen, klanten vanuit de database een mailing sturen... Verder kan ik de hosting verzorgen en ben ik natuurlijk sowieso beschikbaar voor ondersteuning en optimalisatie.

En nu dan? Ik zou gewoon contact opnemen.

Als je verder zoekt, vind je misschien een nóg goedkopere webdesigner en een nóg betere sitebouwer. Misschien ook niet. Uit de voorbeelden hieronder kun je mijn niveau redelijk afleiden. Bel of mail me anders gewoon, dan weet je gauw genoeg of het klikt.

Recente artikelen

Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28