Websitebouwer uit Harderwijk

Websitebouwer Harderwijk, Nunspeet, Putten, Ermelo en omgeving.

Hallo! Je bent op zoek naar een websitebouwer in Harderwijk of in de buurt van Harderwijk. Dat komt goed uit, want ik ben zo'n websitebouwer, gespecialiseerd in webdesign en website-ontwikkeling. Succesvol nationaal actief, maar gevestigd in hartje Harderwijk en nu naarstig op zoek naar meer regionale klanten. Dus wil je een website laten maken en zit je in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten, Elspeet of een andere gemeente in de buurt, neem dan vooral contact met mij op.

Ik zit in Harderwijk. Nou en?

Jij bent natuurlijk gewoon op zoek naar een goede websitebouwer. Die hoeft niet per se in Harderwijk te zitten. Eens. Maar het is wel zo prettig om met iemand in de buurt te werken. Waar je gewoon even binnen kunt lopen om samen bij een kop koffie te overleggen over de beste oplossingen voor jouw website of je online strategie. Ik maak al jaren met veel plezier grote en complexe sites op maat voor klanten van Maastricht tot Groningen. Maar zou het nu toch leuker zou vinden om meer met mensen in mijn eigen regio te werken. Dat maakt het werk menselijker, meer ontspannen en - ondanks de perfecte mogelijkheden van online samenwerken - persoonlijker.

Ben ik ook een goede websitebouwer?

In alle onbescheidenheid: "Ja, best wel." Ik ben in ieder geval een échte websitebouwer, die met code kan werken. Ik bouw je website 100% op maat, inclusief de links naar je business-processen. Zodat jouw klant meteen kan bestellen, een offerte aanvragen of een rekening downloaden. En met handige koppelingen naar je database, voorraadbeheer of administratie. Zie de voorbeeld-websites in mijn portfolio. 
Overigens gebruik ik een breed erkende en populaire programmeertalen waar ook anderen mee overweg kunnen, voor het onwaarschijnlijke geval dat je zonder mij verder wilt (of ik ga rentenieren).

Kennis maken in Harderwijk?

Nee, maar zonder dollen... ik wil graag eens praten over jouw project en mijn mogelijke bijdrage in webdesign en sitebouw. Je bent van harte welkom in mijn kantoor aan huis: PC Boutenslaan 34A, Harderwijk. Maar ik kan natuurlijk ook bij jou in het bedrijf langs komen voor overleg. Liefst In Ermelo, Nunspeet, Putten, Elspeet of Harderwijk, maar eventueel ook wat verder weg.

Hoe dan ook, jij bent nu aan zet. Neem snel contact op!

Benjamin Verkleij Freelance Webdeveloper -designer

Met wie ga je samenwerken?

Ik ben geboren in Biddinghuizen in het jaar 1985 en woon nu in Harderwijk met mijn vrouw en twee jonge kinderen. Ik heb een kantoor aan huis, maar wel met een eigen ingang, voor de rust in het gezin. Mijn hobby's zijn hardlopen, fitness, mountainbiken en - hoe cliché het ook klinkt - mijn werk. Wat de website-ontwikkeling en webdesign betreft ben ik een pure autodidact. Sinds 2006 werk ik als ZZP'er, waarvan de laatste zes jaar fulltime.

Wat kan ik voor je doen?

Webdesign

Soms maken grafisch ontwerpers een fantastisch website-design, dat echter volslagen nutteloos blijkt. Natuurlijk, technisch is veel mogelijk. Maar werkt het ook in de praktijk? Is de site lekker snel? Zitten de knoppen op logische plekken? Kan de site-eigenaar makkelijk dingen aanpassen? Omdat ik naast het webdesign ook zelf de websitebouw verzorg, kan ik rekening houden met alle praktische zaken die een site succesvol maken.

Websitebouw

Vanuit mijn woon/werkplek in Harderwijk bouw ik steeds vaker websites voor regionale ondernemingen. Ik verzorg de volledige technische uitvoering zelf met heel gangbare softwarepakketten, zodat iedereen met een béétje verstand van zaken mijn werk kan controleren en eventueel overnemen. Belangrijkste reden om mij in te schakelen: ik kan jouw site helemaal op maat maken én koppelen aan onder meer je klantbeheer en boekhouding.

Samenwerken?

Een website bouwen is één ding. Hem vullen en onderhouden is een tweede. In het ideale geval kun jij dit (groten)deels zelf verzorgen. Ik bouw de site namelijk zó dat je er zelfstandig mee kunt werken: je webwinkel vullen met producten, pagina's en afbeeldingen toevoegen, klanten vanuit de database een mailing sturen... Verder kan ik de hosting verzorgen en ben ik natuurlijk sowieso beschikbaar voor ondersteuning en optimalisatie.

Wat klanten zeggen

"Wij zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Benjamin. Zie daarvoor het uiteindelijke resultaat van de website, dat hopelijk boekdelen spreekt. Deze werd bovendien geleverd met een (zelfs door ons te begrijpen) handleiding, waardoor we zelf foto's kunnen uploaden. Ontzettend handig! Benjamin denkt altijd mee, geen moeite is hem ooit teveel, we ervaren het contact als zeer plezierig!"
Paul Lelieveld

Paul Lelieveld

Paul Lelieveld Interiors
"Tegenwoordig komen de meeste klanten binnen via onze website, waar zodoende ook een sterke focus op ligt. Het is dan prettig om met iemand samen te werken die ook na de oplevering mee blijft denken en klaar staat tijdens de groei van het DidgeridooCentrum."
Niels de Lang

Niels de Lang

DidgeriooCentrum / Australian Treasures
"Ik werk graag samen met Benjamin. Hij denkt goed mee en weet m'n ideeën goed om te zetten in ontwerpen en werkende oplossingen. Belangrijk voor mij is dat ik ook op Benjamin kan rekenen voor de ondersteuning van de webwinkel en website, het is handig dat je op iemand kan terugvallen als je zelf niet heel technisch aangelegd bent."
Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska

Studio 5 Sterren

Wie gingen je voor

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers van de laatste jaren

En nu dan? Ik zou gewoon contact opnemen.

Als je verder zoekt, vind je misschien een nóg goedkopere webdesigner en een nóg betere sitebouwer. Misschien ook niet. Uit de voorbeelden hieronder kun je mijn niveau redelijk afleiden. Bel of mail me anders gewoon, dan weet je gauw genoeg of het klikt.

Recente artikelen

Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28