Portfolio

Bekijk een selectie van kleine en grote projecten die ik heb
mogen uitvoeren voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Krant van uw geboortedag

Krantvanuwgeboortedag.nl is een unieke website met unieke producten. Het maakt onderdeel uit van Het Historisch Archief, het grootste Nederlandse archief van originele historische kranten en tijdschriften. Het archief omvat ruim 2,3 miljoen unieke kranten en tijdschriften vanaf 1700.

Bekijk project

ZaZa Casting

ZaZa Casting is begonnen als casting bureau gespecialiseerd in kinderen met zazakindercasting.nl. Inmiddels zijn ook de zuster sites Zazacasting.nl (voor volwassenen) en zazafamiliecasting.nl (voor families) gelanceerd.

Bekijk project

Textiellink

Voor Textiellink, uitgever van textiel gerelateerde boeken, heb ik de nieuwe webwinkel en kunstenaarsparticipanten systeem mogen realiseren, daarnaast zijn er diverse bedrijfsprocessen geautomatiseerd.

Bekijk project

Australian Treasures

Begonnen als fysieke winkel in Hoorn is Australian Treasures specialist in o.a. Didgeridoo’s, Boemerangen en andere typische Australische producten. Met de webwinkel die ik heb mogen ontwerpen en bouwen is de verkoop uitgebreid naar Europa en daar buiten.

Bekijk project

Foto Formation

Foto Formation is een agentschap voor o.a. fotografie, film en productie in Amsterdam met meer dan 20 jaar ervaring. Ze vertegenwoordigen fotografen in verschillende disciplines zoals portretten, stills, sport, commercieel, mode, documentair, interieur, food, reis, auto, natuur, beauty, kunst en architectuur.

Bekijk project

Wie gingen je voor

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers van de laatste jaren

Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28