Zaza Casting

Webdevelopment, Laravel, Webdesign

ZaZa Casting is begonnen als casting bureau gespecialiseerd in kinderen met zazakindercasting.nl. Inmiddels zijn ook de zuster sites Zazacasting.nl (voor volwassenen) en zazafamiliecasting.nl (voor families) gelanceerd.

Alle sites zijn compleet naar wens op maat gemaakt in Laravel en aangesloten op één centrale database. Modellen kunnen zichzelf (en evt. familieleden) inschrijven en hun profiel wordt via een iDeal-betaling automatisch geactiveerd. Familieleden (ouders, kinderen, broer en zus, tweelingen), kunnen aan elkaar gekoppeld worden. En iedereen krijgt op zijn of haar verjaardag automatisch een mailtje met het verzoek eventueel hun gegevens te updaten en nieuwe foto's te plaatsen.

Ontwerp van de homepage
Homepage Zaza Kindercasting

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers kunnen via hun eigen account modellen-profielen raadplegen en 'projecten' creëren en set cards downloaden, waarna Zaza via het systeem automatisch de modellen binnen zo'n project kan benaderen voor bijvoorbeeld beschikbaarheid.

Alle communicatie met modellen vind plaats via de website, op deze manier kan elke medewerker bij ZaZa Casting snel zien met er wat is afgesproken en gaat belangrijke informatie niet verloren in individuele mailboxen van werknemers.

Zoekresultaten
Zoekopdracht Zaza Kindercasting

Content Management

En natuurlijk kan Zaza zelf de site onderhouden met een gebruiksvriendelijk content management systeem. Compleet maatwerk, in nauw overleg met het management van Zaza.

Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28