Met doordacht ontwerp, nieuwe technieken en veel passie
ontwikkelt Desto Media effectieve websites voor zijn opdrachtgevers
zodat zij hun klanten nog gerichter kunnen bereiken.

Wie

Sinds 2006 levert Benjamin Verkleij, onder de noemer Desto Media, een bijdrage aan de (online) doelstellingen van zijn opdrachtgevers.

Benjamin Verkleij

Uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner die op creatieve wijze een maatwerk oplossing kan bieden. Maar dan zonder overbodige franje en bijbehorende budgetten.

Werkwijze

Benjamin houdt van een no-nonsense aanpak, denkt mee met zijn opdrachtgevers en heeft een passie voor het bedenken van creatieve oplossingen. Zijn werkwijze en communicatie zijn verrassend helder en waar mogelijk zonder vakjargon.

Verder is hij in staat om kritisch naar de ideeën van opdrachtgevers te kijken en kijkt daarbij door de ogen van de klanten van de opdrachtgever. Dit zorgt voor duidelijke projectdoelstellingen en betere resultaten.

Opdrachtgevers

Desto Media heeft opdrachtgevers in het hele land en in diverse branches. Met velen van hen werkt Benjamin al jaren samen.

Locatie

Werken doet hij over het algemeen vanuit z’n kantoor aan huis in Harderwijk, wat hem een reistijd van circa 30 seconden oplevert (heen en terug).

Wat

Desto Media werkt aan webprojecten in allerlei soorten en maten; van kleine brochuresite tot een maatwerk webwinkel.

Kantoor

Maatwerk projecten zijn een uitdaging voor Desto Media. Daarbij gebruikt Benjamin de nieuwste technieken die mooie en functionele resultaten opleveren die ook nog zoekmachine- vriendelijk zijn.

Content Management

Desto Media biedt voor elk soort project een oplossing in Content Management. In de loop der jaren is er een specialisatie ontstaan in het ExpressionEngine CMS, maar ook werkt Desto Media graag met Perch of open source producten zoals Wordpress of Magento.

Hoewel de basis voor Content Management vrijwel altijd gelegd wordt met een bestaand systeem, zijn voor alle Content Management systemen maatwerk-uitbreidingen mogelijk.

En verder

Ondanks dat internet toch zeker de boventoon is gaan voeren de laatste jaren geeft hij nog steeds met veel passie vorm aan uw huisstijl, brochure of gevelbelettering.

Blijf bij je leest

Desto Media is geen internationaal reclamebureau, het is een one-man shop. Daarom zijn er ook zaken die hij liever aan anderen over laat. Teksten schrijven is daar een voorbeeld van; daarvoor werkt hij graag samen met gespecialiseerde partners.